Vacature Zonnewijzer Bussum leerkrachten (0.2-1.0 wtf)

Ieder kind is uniek

Ben jij iemand die kinderen echt ziet? Die het een uitdaging vindt om de kwaliteiten van je leerlingen naar boven te halen en te versterken? Ben jij die leerkracht die later onthouden wordt, omdat jij het verschil hebt gemaakt? Lees dan verder! 

 

Over de Zonnewijzer
Gewoon goed onderwijs. Daar staan we voor. De Zonnewijzer is een kleine school in Bussum Zuid. We hebben 150 leerlingen, met wel 30 verschillende nationaliteiten. Onze leerlingen zijn fantastisch en super divers. We zoeken een collega die onze leerlingen stuk voor stuk stimuleert om het beste uit zichzelf te halen. En dat is natuurlijk best een uitdaging, daarom zijn er fijne en ervaren collega’s op wie jij terug kunt vallen. Ons team bestaat uit 18 mensen, binnen het team hebben we meerdere onderwijsassistenten om de docenten te ondersteunen.

 

Samen werken in leerteams
Vanaf komend schooljaar werken we in ‘leerteams’. Binnen een vaste groep collega’s kun jij je ontwikkelvragen kwijt en andersom reflecteer jij op de vragen van je collega’s. Elk leerteam krijgt ondersteuning van een onderwijsassistent. We gaan op klassenbezoek bij elkaar en benutten elkaars kennis en kwaliteiten.

 

Vreedzame school
Op de Zonnewijzer creëren we op een bewuste manier rust, regelmaat en structuur. Dat merk je als je onze school bezoekt. In de lessen stel jij je onderwijsdoelen en de weg naar het doel centraal. Elke leerling, ouder en jijzelf weet waar je staat met je lesstof. We werken met het onderwijsconcept ‘De Vreedzame School’. Dit betekent dat we de klas en de school zien als een leefgemeenschap, waarin kinderen zich gehoord en gezien voelen en een stem krijgen. We zijn een open christelijke school, de waarden en normen die hierbij horen verwerken we in ons onderwijs. De school is gehuisvest in het gebouw Breeduit. Ook VSO Elan en twee peuterspeelzaalgroepen zijn hier gevestigd. We hebben een eigen speellokaal, een grote gymzaal met nieuwe toestellen, een keuken, een extra lokaal, een ruime aula en twee speelpleinen. Op onze website kan je meer lezen!

 

Kom erbij!
Wij zijn als team supertrots op dat wat we met elkaar neerzetten, en kijken uit naar de nieuwe collega die ons team komt versterken. Of je al heel lang voor de klas staat, of juist net begint: het maakt ons niet uit. We vinden het veel belangrijker dat jij stevig in je schoenen staat, kunt reflecteren op je eigen handelen, verbinding maakt met je leerlingen, collega’s en ouders. En natuurlijk dat jij heel veel zin hebt in een toffe nieuwe uitdaging. Heb je specifieke wensen qua groep of uren? Wij zijn flexibel. Graag kijken we samen met jou hoe we het passend maken.

 

Wat bieden we jou?

  • Fijne leerlingen, ervaren collega’s, een goede werksfeer.
  • Een plek om te ontwikkelen, te leren en te groeien.
  • Groep en aantal uur in overleg, alles van 16 tot 36 uur is bespreekbaar.
  • De functie valt onder de cao PO, daarmee een marktcomform salaris.
  • Een ruime werkkostenregeling, bijvoorbeeld sporten met korting, collectieve verzekeringen, fietsplan en onbelaste reiskosten.
  • De mix van de kleinschaligheid en persoonlijke omgeving op school en ondersteuning vanuit stichting Proceon, de scholengroep waar de Zonnewijzer onderdeel van is.

We zoeken iemand voor:

Groep 1/2 (wtf 0.4)

Groep 6 (wtf 0.2)

Groep 8 (wtf 0.2)

 

Solliciteren of eerst de sfeer proeven?

Wil je eerst kennis maken, teamleden en de leerlingen ontmoeten voor je definitief solliciteert? Neem contact op met directie.zonnewijzer@proceon.nl. Ben je geïnteresseerd? Dan zien we jouw reactie heel graag tegemoet via onderstaande button met jouw cv en beknopte motivatie. 

 

Proceon als werkgever 

Proceon Scholengroep gelooft in de kracht van samen leren en ontwikkelen. Dat geldt voor de kinderen op onze scholen en voor de collega’s die bij ons werken. In totaal vallen 17 basisscholen in Het Gooi onder het bestuur van Proceon. Al onze scholen zijn per 2023 aangesloten bij het UNESCO-scholennetwerk. De thema’s vrede en mensenrechten, intercultureel leren, wereldburgerschap en duurzaamheid staan daarbij centraal. Meer weten over Proceon als werkgever? Kijk wat werknemers over Proceon zeggen!  

Media