Proceon Scholengroep

Onze school maakt samen met nog zestien andere scholen in Het Gooi onderdeel uit van de Proceon Scholengroep. Bij Proceon staan de kinderen - uw kinderen - centraal. In totaal bestuurt Proceon zeventien scholen voor het primaire onderwijs in het Gooi en omgeving. Proceon zorgt ervoor dat alle scholen aandacht en veiligheid bieden voor kinderen. Van een écht compliment tot intensieve begeleiding en zorg die recht doet aan hun talenten. 

 

Eerlijkheid en humor

Kinderen fleuren op van humor. Humor ontspant en kan een probleem laten kantelen. Proceon zet graag eigen humor in, of gebruikt die van de kinderen. Ook hecht Proceon waarde aan eerlijkheid en authenticiteit. Dan ontstaat er verbinding en echt contact. 

 

Duidelijke grenzen

Kinderen hebben ruimte en uitdaging nodig om hun talenten optimaal te ontwikkelen. Tegelijkertijd zijn duidelijke grenzen ook belangrijk. Door middel van grenzen én ruimte en uitdaging om talenten te ontwikkelen, stimuleert Proceon kinderen om hun potentie te verwezenlijken. Om met vallen en opstaan te worden wie ze willen.

 

Nieuwsgierig, optimistisch en uitdagend

Kinderen hebben een natuurlijke nieuwsgierigheid, die ons ook anders naar dingen leert kijken. Vrolijk, ongedwongen en verrassend. Daarbij hoort dat Proceon optimistisch in het leven staat en dit ook de kinderen wil meegeven. 

 

Proceon probeert de leer- en leefomgeving van de kinderen zo uitdagend mogelijk te maken. Om nieuwe dingen te ontdekken. Verder durven te gaan en kijken dan hun vertrouwde omgeving. Ieder in een eigen tempo en nooit gedwongen.